Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "Dokončit registraci", nebo odesláním objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

80 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • První nákup spokojenost
Ověřený zákazník, 01. 06. 2019

Výhody e-shopu:

  • Rychlost, ochota
Ověřený zákazník, 14. 01. 2019

Mohu doporučit

Ověřený zákazník, 26. 08. 2017

Nevím o žádne.

Ověřený zákazník, 29. 10. 2016

Proč nakupovat u nás

  • Prodáváme kvalitní a cenově dostupné výrobky
  • 200+ modelů slunečních brýlí skladem
  • 500+ modelů letních a zimních čepic
  • 100+ modelů letních šátků
  • Každou sezónu novinky v dámské i pánské kolekci
  • Rychlá expedice objednaného zboží
  • Při platbě předem doprava zdarma

Zde nás najdete - mapa

Alice Company s.r.o.
Určická 1749/94
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail: