Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "Dokončit registraci", nebo odesláním objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

80 % zákazníků doporučuje náš obchod

Ta nejlepší

Ověřený zákazník, 04. 02. 2021

Velice dobrý

Ověřený zákazník, 26. 12. 2020

Zboží, které jsem nemohla nikde sehnat, poštovné zdarma.

Ověřený zákazník, 07. 10. 2020

Rychle a vstricne jednani, obchod

Ověřený zákazník, 08. 08. 2020

Proč nakupovat u nás

  • Prodáváme kvalitní a cenově dostupné výrobky
  • 200+ modelů slunečních brýlí skladem
  • 500+ modelů letních a zimních čepic
  • 100+ modelů letních šátků
  • Každou sezónu novinky v dámské i pánské kolekci
  • Rychlá expedice objednaného zboží
  • Při platbě předem doprava zdarma

Zde nás najdete - mapa

Alice Company s.r.o.
Určická 1749/94
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail: