Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "Dokončit registraci", nebo odesláním objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

80 % zákazníků doporučuje náš obchod

Zboží, které jsem nemohla nikde sehnat, poštovné zdarma.

Ověřený zákazník, 07. 10. 2020

Rychle a vstricne jednani, obchod

Ověřený zákazník, 08. 08. 2020

Výhody e-shopu:

  • Rychlé dodání, pěkné brýle
Ověřený zákazník, 01. 07. 2020

Výhody e-shopu:

  • Přehledné, rychlé, nákup bez potíží
Ověřený zákazník, 19. 04. 2020

Proč nakupovat u nás

  • Prodáváme kvalitní a cenově dostupné výrobky
  • 200+ modelů slunečních brýlí skladem
  • 500+ modelů letních a zimních čepic
  • 100+ modelů letních šátků
  • Každou sezónu novinky v dámské i pánské kolekci
  • Rychlá expedice objednaného zboží
  • Při platbě předem doprava zdarma

Zde nás najdete - mapa

Alice Company s.r.o.
Určická 1749/94
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail: